Gym och Solning

Usch vilken dålig natt jag har haft. Känns som jag inte har sovit någonting + att telefonen såklart skulle väcka mig, alldeles förtidigt. Men nu sitter jag iallafall här och håller på att måla naglarna för imorgon är det party, weii! =) Senare idag blir det GYM med Evi gumsan, äntligen har man tid att träna. Skulle kanske passa på att sola lite idag också, när man väl har tid =) Jag har fått schemat från Turistbyrån och det ser väldigt bra ut inför februari, är väldigt nöjd iallafall. Sköna dagar, jag älskar tiden 10-17, finns knappt något bättre ;P
Nu ska jag ta och lägga en ansiktsmask och läsa en tidning,

Ciaoo..


chicco

Imorse ringde klockan 7:45. Tog bussen ner på stan för att jobba 9:30-20:00. Dagen flöt på ganska bra även fast det bara var jag och Helena som jobbade fram till 14. Jag hade sen två timmar lediga mellan 14-16 så då passade jag på att fika med EviChicco :) Det var ett tag sen vi sågs nu, det är alltid så kul att träffa dig vännen :) Vi gick lite på stan och jag hittade en jättebra present åt Sara som jag passade på att köpa. Den får du på fredag gumman, weii vad kul det ska bli :) Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt. Är så trött i huvudet att jag funderar på att dra mig mot sängen snart. Hade tänkt kolla på nån film innan det är dags att sova. Imorgon är jag däremot ledig och det ska bli såå skönt för då ska jag verkligen sova ut. Så ring inte och stör mig! :)

Grattis på namnsdagen "Karl"-Jesper :)


Så trött

Imorse när jag vaknade var jag hur trött som helst. Det blev inte bättre när man började tänka på att man hade en monsterdag framför sig! Usch, jobbade 10:45-20:00, inte alls någon rolig dag + att det var jättemycket folk. Skönt när man fick lunch för då kunde man slappna av lite men somnade nästan på bordet. Så trött var jag.. Men det blev en sväng på stan iallafall, var tvungen att köpa en ny rouge eftersom jag tappade min i golvet för några dagar sen, morr.. Jag hann inte med att träna heller så stackars Evi fick träna själv ;(
Nu är det dags att ta sig en dusch och sen lägga sig och kolla på nån film.






Puss&Kram


Längtar

Idag har det varit en hemmadag för min del. Har rensat ut lite kläder, städat och tvättat. Riktigt duktigt tycker jag men det passar bra att göra såna saker på en söndag. Jag har varit ledig hela helgen och det har varit så skönt :) Nu sitter jag här och målar naglarna och tänker på sommaren. Den är inte så långt bort ändå, för snart är det redan februari! Om ca en timme blir det gym med Evi och Madde :) Senare ikväll blir det nog myskväll med Evi och en Marabou choklad, eller vad säger du gumsan ? ;P




Sommar sommar sommar...


Ingen sovmorgon här inte

Idag var jag ledig igen men som sagt får man aldrig sova ut. Först blev jag väckt av mamma som ringde vid halv 8 och trodde att det hade hänt något. Jag råkade ringa fel igår natt och ringde istället till mamma så hon var jätte orolig att det hade hänt något, stackars mamma! Sen ringde Evi vid halv 11 och frågade om hon kunde komma över. Så jag gick till och med och mötte henne en halvtimme senare, hur dukigt är man inte? :) Annars idag har det inte hänt så mycket. Vi satt och slappade lite hemma hos mig innan hon skulle till skolan. Det blev sen gym och solning senare på kvällen vilket var riktigt skönt :) Imorgon jobbar jag 10-18:30 och sen kommer Anna-Panna!
Weii, vi ska ha filmkväll hemma hos mig, så mysigt! Massor av filmer, godis och skitsnack! :)
'



Vi ses imorgon gumsan :)

Gamla minnen

Idag var jag ledig fast det blev inte en sån lång sovmorgon som jag hade hoppats på utan vaknade vid 11. Segade lite hemma innan det var dags att åka ner på stan och träffa Ida. Det var jättekul att träffa dig gumman. Det var ju nästan år och dar sen vi sågs! Det blev käk på Gränden och en sväng förbi i lite affärer. Vi åkte sen hem till mig en stund innan det var dags att skjutsa ner henne till stationen. Det var iallafall jättekul att ses igen gumman :) Jag åkte sen hem till Evi för att invänta en färdigfixad Evi. Vi stack sen ner till gymmet och mötte upp Madde som satt och väntade. Det blev ett monsterpass på över 1½ timme! Guud vad duktiga vi är tjejer :) Sitter nu här hemma och har precis kollat på ett avsnitt av One Tree Hill och det var ju hur bra som helst!! Nu är det bara att vänta tills nästa kommer och det dröjer väl en vecka! Usch, vad jag hatar att vänta så länge..



Nu ska jag ska sova för imorgon är det dags att jobba igen
men börjar inte förens 10:45 :)
Godnatt på er!


Wallander

Idag försov jag mig! Och jag är inte en person som försover mig ofta, det är nästan en gång på miljonen! Vaknade 20 minuter innan bussen skulle gå, så jag for upp ur sängen och så gott som slängde på mig kläderna. Har nog aldrig borstat tänderna så fort någonsin :P haha.. Fast jag kom i tid till jobbet iallafall :) Det var en ganska bra dag på jobbet också. Jag träffade Evi en stund på lunchen och vi strosade runt på stan innan det var dags för mig att börja jobba igen. Efter jobbet blev det gym med Evi runt 18. Det gick riktigt bra att träna idag och det avslutades med en stund i bastun. Det kändes som en evighet sen jag bastade, det var sååå skönt! Vi åkte sen ner på stan för att äta lite, det blev en Subwaymacka. Muums :) Efter maten blev det en promenad innan det var dags att gå på bio. Ikväll blev det Wallander-Hämnden. Den var ganska bra men tyckte att den kunde ha varit mer spännande. Hade hoppats på lite mer klurigheter :)
Eller vad säger du Evi, 6 av 10? Eller vad ska vi ge den? ;P

Nu ska jag nog sova snart, är helt slut och imorgon är jag ledig! Det ser jag verkligen fram emot och då ska jag skämma bort mig med en riktigt lång sovmorgon! weii, så skönt :)

6 av 10 får du

Nya träningskläder tack

Idag var Evi och jag nere på stan för att kolla på lite nya träningskläder. Det gick väl sådär men jag hittade ett par "underställsshorts" som kommer att komma väl till användning. Evi fyndade ett par riktigt snygga stövlar från Scorett som inte alls såg så snygga ut förens hon satt på sig dom. Det var verkligen ett riktigt kap, riktigt snygga och låga! ;) Det blev sen en fika på Chicco eller vad stället heter, mumsigt värre med en chokladboll som jag inte orkade äta upp. Det var nästan så att vi skulle ha delat på den! En riktigt bra dag på stan tycker jag ;) Vi åkte sen hem till mig en sväng och sen blev det en tripp förbi på gymmet då vi mötte upp Madde :) Kommer nog var trött i kroppen imorgon med tanke på att vi nästan tränade i 1½ timme! Men bra gjort iallafall tjejer! Efter träningen åkte Evi och jag hem till henne och mumsade lite frukt, kollade på Top Model och letade lite resor till sommaren -09 :D

Men vi har först en annan resa att se fram emot, vecka 16! :)


Fotbollslördag

Imorse blev det gym runt 11:30 med Evi och Madde. Tror jag vaknade på dåligt humör för jag kände mig inte alls på topp. Det blev inte bättre heller när jag kom hem och märkte att jag hade glömt nycklarna och mobilen på byrån i hallen. Det var ingen hemma heller så jag fick gå över till grannen och låna telefonen. Mamma och Johan som var ute och gick på isen fick gå in till land och möta upp slarviga mig. Åkte sen hem för att äta och duscha. Stack sen iväg till Hallsta för att kolla på United-Bolton. Vilken tur att United gjorde 1-0 i sista minutrarna! Jag är alltid så himla uppspelt och nervös när jag kollar på en fotbollsmatch så det blev ju ett jäkla skrik när dom gjorde mål och inte minst från Anna! haha :) Vi åkte sen hem till Anna för att kolla på Gossip Girl och äta kvällsmat. En riktigt god efterrätt med chokladglass och banan. Muums! :) Det blev sen en sväng till affären för att köpa lite choklad och sen sätta sig i soffan och kolla på Körslaget. Men nu ska jag inte se det nå mer för Sverige vet ju inte hur man röstar, Robert Wells åkte ut, helt knäppt med tanke på att hans lag och låtval var bäst av alla! hm.. Men men, inge mer Körslaget för mig iallafall. Hade riktigt kul gumman min! Du måste skicka över alla bilder till mig sen ;P hihii, så roligt!

Puss&Godnatt på er


Urfunktion

Nu sitter jag här på jobbet och är alldeles uttråkad och trött. Vill bara att klockan ska bli 20:15 så jag kan få sluta. Fast ändå så har det varit ganska lugnt idag. Alla program på datorn har varit urfunktion hela dagen så det har varit rätt soft. Efter jobbet blir det bio med Evi och Madde, mina små sötnosar och jag ska kolla på Bröllopsduellen, den verkar vara rätt bra :) Länge sen vi träffade dig Madde gumsan! Nu längtar jag bara efter att få sluta och sätta mig och skratta med er istället, ses snart girls! :)

Imorgon blir det gym på morgonen med Evi och sen åker jag till Hallsta för att kolla på fotboll med Anna och Pontus :) Heeja United! Senare får jag se vad kvällen bjuder på, stannar nog kvar i Hallsta och umgås med Annis :) Det är så kul att träffa dig gumman!

Nu ska jag jobba vidare och hoppas att klockan kan gå lite snabbare. Snart är jag ledig och jobbar inte fören på måndag! Hur skönt som helst, Jaa :)


Så ont, så ont

Idag var det nog en av mina värsta dagar på länge. Jag var hos tandläkaren idag och självklart skulle jag ha ett hål i en av mina tänder. Har aldrig haft något hål förut och det gjorde så ont med alla bedövningssprutor att jag var nära på att börja gråta.. Men tillslut var det över och jag gick därifrån med en bortdomnad mun.. Och tidigare idag blev det gym klockan 12 med Evi gumsan. Båda kände sig lite omotiverade så det gick väl sådär att träna. Det blev istället ett extrapass på gymmet lite senare på kvällen och därefter solning. Jag tyckte vi var grymt duktiga som orkade träna 2 gånger på en dag, riktigt imponerad av våran insats :)

Imorgon jobbar jag igen och börjar klockan 10. Känner mig inte alls sugen på att gå till jobbet imorgon men det är väl bara att tänka timmarna i pengar så kanske man mår lite bättre :)
Hoppas på en vilodag imorgon men vi får se om det kanske blir ett besök på gymmet iallafall, det beror på hur kroppen känner sig. Eller hur Evi ? ;P

Nu ska jag kika på några One tree hill avsnitt och sen blir det att sova,
Nattinatti :)


En händelserik dag

Imorse blev jag väckt av Evi som undrade om hon kunde komma över. Klockan 11 stod hon nere vid dörren och ville in :) Jag gick tillbaka till sängen för att vila lite men Evi babblade på om massa saker så det var ju så gott som omöjligt att somna om. Det blev sen lite frukost medan Evi beställde hem massa bartendergrejer, ska bli så kul när du får hem dom! Då ska vi blanda massa goda drinkar :) Vi åkte sen ner på stan för att äta lite lunch och gissa vad som händer då! Joo, förra idoljurrykillen Daniel närmar sig med en mikrofon och ställer lite frågor till oss om vad man kan göra i V-ås på en timme, så på lördag kommer vi vara med på mix megapol! ;P Vi bestämde oss sen för att ta en tripp ut till Tidöslott men det blev inte många minuter där ute, för det var så mörkt och läskigt att vi knappt vågade oss ur bilen! :P Körde istället fort där ifrån! Det blev en sväng förbi Köping och en fika på Waynes coffe. Fikat var väl sådär men sällskapet var bäst :) Nu sitter jag här hemma och funderar på att ringa Evi och fråga om vi ska dra oss ner till gymmet. Och självklart blir det att avsluta träningspasset med en stund i bastun. Det finns knappt något bättre!

Tack för idag gumsan :)


Träningsdagar

Nu ligger jag här i min säng och lyssnar på lite musik. Funderar på att sätta på Mamma mia filmen och försöka sova lite snart. Blev uppringd av jobbet imorse och dom undrade om jag kunde jobba imorgon och snäll som jag är tackade jag ja. Fast det var ju lite för pengarna också och inte bara för att vara snäll :) Så det är väl läggdags snart om man ska orka vara snäll och trevlig imorgon. Tidigare idag blev det träning med Evi. Det blev även en stund i bastun efter ett tufft träningspass, en sväng ner på stan och sen förbi Glada oxen :) Känner på mig att jag kommer ha världens träningsvärk i magen imorgon! Fast det är ju bara skönt, för då känner man att man har tränat:) Imorgon består min dag av jobb mellan 10-17, träning och sen bio på kvällen med Evi :) Vet inte riktigt vad det blir för film än, men det finns alltid något kul :)



Nu är det dags att börja tänka på sömnen,
Godnattpuss


Nya grejer :)

Här sitter jag nyvaken vid min nya dator som jag köpte igår, är så överlycklig! :) Tror att mamma och jag var på PC City i sammanlagt 3 timmar igår och mamma som inte ens skulle köpa en dator från första början :P Men iallafall så blev det två bärbara datorer igår, riktigt fina och bra. Alltid kul med nya saker :) Igår hann jag också med att byta min mobil IGEN. Nu har jag lämnat in den 5 gånger tror jag. Jag kom istället hem med en Samsung som jag knappt förstår mig på. Men snygg är den iallafall :) Nu ska jag fixa lite räkningar och sen sticka iväg till gymmet. Känns knappt som jag har sovit nånting inatt så jag är inte direkt så peppad på att träna.. Men efter träningen ska jag hem till Anna :) Blir en promenad, lite Gossip girl och film kanske? Ses snart gumsan :)

Puss&Kram


Januari kyla

Här sitter jag framför datorn en lördagkväll och gör ingenting alls. Jag ringde och sjukanmälde mig igår för jag mådde verkligen inte bra. Jag skulle ha jobbat idag med men Evi fick hoppa in istället. Hade både ont i halsen, huvudet och i hela kroppen för den delen. Tror det är kylans fel! Även fast jag mår ganska mycket bättre idag. Tror jag behövde sova ut för igår vaknade jag inte fören klockan 15, riktigt skönt! :) Idag följde jag med på kalas i Köping, det var mitt kusinbarn Alva som fyllde 7 år :) Herregud så fort barnen växer! Jag vet att man inte tyckte det själv när man var liten och alla sa att man hade blivit så stor, men det är verkligen så. Det går verkligen undan! :P Som sagt så var jag på kalas, åt en massa bakelser och kakor och lekte lite med barnen. Tänkte träffa Evi framåt kvällen men varken hon eller jag mådde speciellt bra, så det blir att bara sitta hemma och glo på nån film.. Vi som skulle ut i kylan och ta en promenad! Kanske imorgon gumsan? :) Imorgon hoppas jag även att jag mår bättre för jag skulle verkligen vilja träna lite. Nu var det snart en hel vecka sen gymmet fick besök från mig.. Usch så länge, men det är ju inte heller bra att träna om man känner sig dålig. Tänkte nästan ta och krypa ner i sängen snart och kolla på "Mamma mia". Det är nog den bästa filmen jag sett på länge. Man blir alltid så glad när man ser den :)

Puss&Kram på er

År 2009 är här :)

Igår var det nyårsafton och det firades med Tessan & co :) Det bjöds på middag hemma hos Filip och den blev ju riktigt lyckad även fast brödet var så gott som bränt. Efterrätten var riktigt riktigt god! Vet inte riktigt vad det var för något men god var den iallafall :) Senare på kvällen blev det lite lekar och sen fyrverkerier på 12-slaget :) Nu sitter jag lite småsliten hemma hos pappsen och kollar på film. Funderar på att ta mig en dusch snart och börja bege mig hem till Västerås. Ska försöka få tag på Evi som ligger och sover. Vi tänkte vara duktiga och träna lite senare om gymmet har öppet. Men nu är det iallafall ett nytt år och jag hoppas och tror att det kommer bli bättre än förra året. Jag har inte direkt några höga förväntningar på år 2009 men jag vet att några av mina drömmer kommer slå in iallafall :) Längtar längtar så tills både våren och sommaren Evi gumsan! Vi kommer ha såå roligt :D

Pusspuss & Kramar


RSS 2.0