Pulkaåkning

Klockan ringde strax innan 11 imorse. Åt lite frukost innan det var dags att plocka upp Evi. Vi hämtade pulkorna och begav oss ut mot Björnön. Det var vi och alla barn i backen! haha.. Det var hur kul som helst! Fast det blev bara 3 åk för vi var rädda att vi skulle slå ihjäl oss, med alla dom där guppen så vet man aldrig! :P Vi gick istället upp för hela backen och satt oss i solen. Åt lite mackor, kex och drack varmchoklad, hur mysigt som helst! Solen tog lite i ansiktet också, alltid lika uppskattande :) Åkte sen hem till mig och käkade lite innan det var dags för en storstädning. Evi hjälpte till också, hur snällt som helst! Tack sötis :) Vi åkte sen iväg till gymmet där vi mötte upp Madde. Det blev mest jag som tränade då dom satt och pratade nästan hela tiden. Men ni värme ju upp iallafall! ;P Vi avslutade som vanligt med bastu. Jag skulle sen hänga med Evi och sola. Tanken var att jag inte skulle sola men det blev så iallafall för dom hade inget enkelrum ledigt så vi fick ta ett dubbelrum istället. Snäll som man är ;) Vi åkte sen och handla inför morgondagen. Det blev en hel del godsaker ;) 



 

Hade riktigt kul i pulkabacken även fast vi var nära att slå ihjäl oss ;D
Puss&Kram

Solariekonsert

Min dag började inte bra idag.. Jag vaknade verkligen på fel sida och det blev inte bättre av att tvinga sig upp ur sängen. Blev upphämtad av Evi och hennes mamma så jag slapp ju åka buss iallafall. Jag jobbade sen bara 10-14 så jag ska ju inte klaga. Evi försökte ju iallafall få mig på bättre humör och lite bättre blev det ju så tack gumsan :) Efter jobbet käkade vi lite lunch och sen blev det en fika på Chicco. En STOR chokladboll till mig och en STOR chokladboll och en smoothie till Evi. Kändes som man rullade ut ur fiket efteråt, usch vad mätta vi var! Bra ställe att sitta och spana på folk. Alltid så kul att sitta och kolla på alla som går förbi. Tänk vad olika stilar det finns och hur olika alla går! Vi hade riktigt kul ;D Det blev sen en promenad på stan innan det var dags att åka hem. Väl hemma bytte jag om till träningskläder och stack sen iväg till gymmet för att möta upp Madde. Blev ett riktigt bra träningspass och Madde verkade verkligen gilla utsikten idag ;P haha.. Kanske bästa att du följer med mig imorgon också då? Vem vet, "Kim" kanske är där då ;) Fast det finns ju bättre saker att kolla på än på Kim, enligt mig (: Vi avslutade sen med bastu och skvaller innan det var dags att bege sig. Åkte sen ner på stan för att möta upp Evi. Det blev en Subway innan det var dags att besöka solarieöarna på Glada Oxen. Jag låg och sjöng med Ipoden medan Evi sjöng till radion, kanon bra konsert! haha :D Nu sitter jag här hemma och har precis tagit mig en dusch. Kanske dags att lägga sig snart ändå för imorgon ska Evi och jag ut och åka pulka ;D fyyy vad kul vi ska i backen!

Tack gumsorna för en bra dag och för att jag är på såå mycket bättre humör :)
Det är inte svårt att vara glad när man umgås med er!

Semlornas dag (:

Idag började min dag med att jag vaknade runt 12. Låg kvar ett tag i sängen och drog mig. Det blev sen en skål med Loops och yoghurt, så himla gott! (: Har sen städat lite uppe hos mig, eftersom det inte är lång tid kvar tills Jeppe kommer hem. Känns inte som att du har varit borta i över 4 månader, men tiden går fort! Saknar dig lite faktikst :) Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Lagat lite mat, duschat och fixat. Jag och Madde tränade sen strax efter 17. Både Madde och jag kände oss jättesega och trötta så det blev inte 100% träning. Fast jag tycker ändå det var bra gjort av oss att träna i över 1 timme :) Vi la oss sen i bastun och snackade en massa innan det var dags att åka hem. Käkade lite kvällsmat och gjorde iordning mig lite snabbt innan jag åkte ner på stan. Blev att kolla på United-Inter inne på Pitchers med Anna, Pontus och deras vänner :) Riiktigt spännande match som tyvärr bara slutade 0-0. Det kunde ha blivit hur många mål som helst, fyfan, vilka målchanser! Bra match iallafall :) Nu sitter jag här hemma och har precis ätit en semla eftersom det faktikst är semmeldagen idag! Blev en med vanilj i för jag gillar inte mandelmassa, men god som tusan var den iallafall :)
Ska nog ta och lägga mig snart, har en dunkande huvudvärk.. Nattinatti..


Träning & myskväll

ÅÅH vad jag längtar tills på fredag! Det är nästan det enda jag tänker på nu för jag vet att det kommer bli riiktigt kul och att alla kommer ha så kul Har redan tänkt ut vad jag ska ha på mig, eller ja, om jag inte ändrar mig i sista sekunden. Köplistan är så gott som färdigskriven och allt ska handlas på torsdag. Ser verkligen fram emot fredag gumsorna :) Men annars idag så har jag jobbat 10-15. Jag skulle egentligen ha slutat 17 men jag mådde inte så bra så Anna tog min tid istället vilket var jättesnällt :) Så jag åkte hem och tog det lite lugnt och följde sen med mamma och handlade. Åkte sen till gymmet strax efter 17 då jag mötte upp Helena som har startat sitt nya liv idag, magövningarna gick ju finfint! ;D tihii.. Bra jobbat! Jag tränade sen vidare efter att Helena hade gått. Tyvärr blev det ingen bastu idag för jag hade glömt ta med mig en toffs. Åkte istället och plockade upp Evi och for iväg till Coop. Åkte sen hem till henne och mumsade på lite choklad och snacka en massa strunt. Vi låg och pratade i några timmar, och det fanns ju så mycket att berätta! Alla hemlisar som var tvugna att komma ut ;) tihii.. Jättemysigt iallafall! Jag åkte sen hem för att duscha och äta. Mamma fick en av hennes beställningar idag, så nu är det inte långt kvar tills det ska bli Modevisning för oss, weiii vad kul det ska bli! :D

Imorgon är jag ledig och det ska jag utnyttja till max. Det blir en riktigt lång sovmorgon och en massa mys i soffan. Ska plocka ögonbrynen, lägga en ansiktsmask och pyssla om mig lite :) Det blir nog sen att träna framåt kvällen då jag ska försöka dra med mig Madde gumsan om hon inte ska gå på något pass. Men jag kan lova dig att idag skulle du ha varit med och du vet nog vad jag syftar på då ;P tihii.. Du missar det alltid!

Imorgon är det match som gäller också, United-Inter kl 21, som vi förmodligen kommer kolla på nere på stan :)
Blir nog en riktigt grym match, får se vad man ska heja på för lag bara :P Gillar ju båda så mycket, eller gillar ju Zlatan enormt mycket och United är ju Nr 1 också. Men blir nog en spännande match iallafall :)


 



Gumsan Evi,
Det är alltid så kul att träffa dig vännen och
är så glad över att jag kan prata med dig om allt,
Tack för att du finns där :)

Redan söndag

Snart är helgen redan över och det känns som att det nyss var fredag. Förstår inte vart dagarna tar vägen ibland. I fredags jobbade jag 15-20 så det blev en hemmakväll för mig. Kollade på Let´s dance och umgicks lite med mor min. Igår så kom Anna-Panna hit och hälsa på mig :) Hon slirade upp till mitt hus med sin lilla Golf som var hur gullig som helst, passar verkligen dig jättebra gumman! Det blev en skål med Loops och yoghurt innan vi stack ner på stan. Vi gick i lite affärer och jag var på jakt efter ett par skor, men hittade tyvärr ingenting. Det är oftast så när man har för höga krav eller redan vet hur dom ska se ut! Hittade däremot ett par jättesnygga gladiatorskor som jag tror jag ska lägga vantar på när jag får lön :) Det blev sen en fika på Chicco och efter en stund kom Evi gumsan förbi också. Det blev en hel del skvaller och hemlisar, alltid kul med sånt (: På kvällen var det tänkt att Evi och jag skulle ha gått ut en sväng eftersom jag hade fixat frientré till både Silk och Blue Moon Bar, men inte blev det så inte. Men på fredag ska vi allt ut! :) Det blev istället en sväng ner på stan för att umgås lite med P. Blev lite Finns i sjön, gitarrspelande, prat och dåliga filmer på tv, men det var kul även fast filmerna inte var några höjdare :) Idag jobbade Evi och jag 2 timmar inför en konsert på Konserthuset, drygt som tusan var det för det var så mycket folk! Stressade en hel timme, usch.. inte bra, speciellt inte när man känner att man behöver minst 10 timmars sömn. Efter jobbet åkte vi iväg till Glada Oxen för att sola lite på solarieöarna ;) Jag råkade somna i solariumet så jag glömde helt bort att ha på ansiktsförstärkaren, något sur jag blev när jag vaknade, men men :P Madde kom sen förbi och vi åkte då iväg till gymmet. Det var tänkt att vi inte skulle träna idag för alla var så trötta. Så det blev först en stund i bastun men sen kände jag att jag lika gärna kunde träna när jag ändå var där, så det blev iallafall lite ben och mage idag :) Sitter nu här vid datorn och har precis målat naglarna. Ska snart ge mig på fönen och sen blir det nog att somna tidigt.



Helgen har varit bra iallafall, rolig vissa stunder (:
Jättekul att träffa dig Anna-Panna, saknar dig min vän..
Puss&Kram

Superduper kul

Gårdagen var helt superkul! Den började först med jobb mellan 10-17. Det gick ganska fort ändå och efter jobbet blev det gym med Evi och Madde. Blev lite distraherad ett tag där så fick verkligen skynda mig. Tränade nog på mindre än 1 timme och det är inte ofta det händer! Men jag höll schemat iallafall, ganska svårt att inte göra det när både Madde och Evi tjatade på mig hela tiden! Vi avslutade sen med bastu, väldigt skönt som vanligt men för mycket folk. Efter att vi hade släppt av Madde åkte vi hem till mig för att fixa lite. Jag satt på den bästa låten just nu "Beyonce-Halo" och strax efter 20:30 tog vi bussen ner på stan. Det blev ett biobesök, "Bedtime Stories" och den var faktikst riktigt rolig! Vi gick sen till Tabasco och tog några drinkar. Mycket prat och roligt sällskap, kunde inte bli bättre! Efter att Tabasco hade stängt så gick vi alla vidare till Silk. Lite drinkar, shots och dans på det så avslutades kvällen perfekt. Måste bara säga Gumsan att jag hade jättekul, och det måste vi snart göra om (: Och det ska vi ju för den 27:e gäller det, det kommer bli superkul gumsorna!

Imorse väcktes jag av ett sms från Evi som ville komma över och umgås lite. Efter drygt en halvtimme hör man hur hon ropar utanför mitt fönster. Vi lyssnade ett antal gånger på Halo och låg halvdöda uppe hos mig och pratade. Jag började sen jobba kl 15 så var tvungen att ta bussen ner på stan. Ganska lugn dag på jobbet. Evi kom sen förbi när jag slutade. Det blev en kycklingssallad på Gränden för båda två och sen en promenad hem :) Jättemysigt fast kallt att gå hem. Nu sitter jag uppe hos mig i värmen. Ska nog kolla på nån film snart och sen sova. Är ganska trött och tänkte faktikst vara duktig och gå upp 10 imorgon och sen sticka iväg till gymmet. Blir samma arbetstid imorgon så hinner inte träna efter jobbet..

Anna-Panna, jag hoppas verkligen att vi ses
i helgen för jag saknar dig jättemycket gumman!
Har så mycket jag måste berätta för dig, maassa hemlisar ;D


Sex and the city

Imorse vaknade jag runt 12 och var helt utvilad. Alltid skönt att vakna då :) Det blev frukost och sedan ett mycket viktigt telefonsamtal som gick jättebra :) Var ledig från jobbet idag så har inte gjort så mycket. Bara varit hemma och tagit det lugnt tills Evi och jag drog iväg till gymmet. Blev nästan 2 timmars träning! Kändes riktigt bra :) Sprang på Linda på gymmet och jag fick leka lite instruktör ;D Jag låg sen i bastun och lyssnade på två tanter som pratade om deras katter! haha.. Åkte sen hem för att äta och lägga mig och kolla på några avsnitt av Sex and the city :)



Söndagsfika

Imorse vaknade jag halv 12 av att Madde skickade ett sms och frågade om vi skulle träna och självklart skulle vi det! Jag ringde sen Evi och efter en timme åkte vi ner på stan. Bilen var inte alls glad över att starta när det var så kallt ute men tillslut gick det! Det blev en sväng förbi i några affärer och ett stopp inne på MQ innan det var dags för en fika på Chicco. Blev en varsin Smootihe och en stor chokladboll. Lite onyttigt men väldigt gott :) Vi hämtade sen upp Madde och stack iväg till gymmet. Blev över en timmes träning innan det var dags att basta. Var så mycket folk i bastun idag, så det blev att sitta ihoptryckt.. Jag råkade blöta ner Evi väska som hon hade ställt inne i duschrummet, haha, vad vi garvade :P Vi åkte sen ner på stan och parkerade bilen för att sen besöka solen på Glada Oxen. En bra avslutning på helgen :)

En ny tradition är söndagsfika, eller hur ? (:

Fredagen den 13

Idag har jag jobbat 10-17. Det gick som på räls förutom att det var så kallt på jobbet att jag var nära att frysa ihjäl, satt fastklistrad vid elementet i stort sett hela dagen! Förstår inte hur det kan vara så kallt där, hade ändå 3 tröjor på mig :S Efter jobbet åkte jag hem för att äta lite och sen blev det en sväng förbi gymmet. Evi gumsan kom sen ner för att basta lite med mig. Och vi hade ju så mycket att prata om! Så många drömmar som ska bli till verklighet i sommar :D Väl hemma blev det smörgåstårta för att fira Jeppe som fyller år idag, 21 år, grattis grattis brorsan! :) Riktigt god smörgåstårta som mamma hade gjort iordning men du får väl säkert en ny när du kommer hem sen för den här lär ju vara slut eller för gammal ;P haha.. Kvällen har jag spenderat hemma framför tvn med Mamma och Johan. Det blev att kolla på Let´s dance då Kitty åkte ut, bra beslut svenskafolket! :) Idag var det fredagen den 13 också, men det har tyvärr inte hänt mig nånting alls idag, ingen otur alls, bara bra det kanske? Och imorgon är det Alla hjärtans dag så jag passar på att säga till alla där ute att jag hoppas ni får en jättebra och mysig dag :)




Grattis brorsan på födelsedagen! :)

Grekland nästa tack (:

Imorse fick jag sovmorgon för jag började inte jobba fören 11 men har mått konstigt hela dagen. Kändes som jag hade feber och det bara värkte i kroppen hela dagen :S Men mår lite bättre nu iallafall och ska nog försöka sova om en stund. Jag skickade in mitt cv till olika jobb utomlands i sommar och jag fick redan svar från ett ställe i Grekland som vill att jag ska komma på intervju!! :D Det går inte att förklara hur glad jag är, jag bara skakar av lycka!! Och nu väntar vi bara på svar om Evi också ska få intervjuas, men det tror jag helt klart gumman! Det skulle vara hur kul som helst, kan knappt vänta! Du och Jag i Grekland, weiii :) Gumsan kom sen in vid 17 och jobbade stängning med mig. Efter jobbet blev det käk på Subway, riktigt gott som vanligt och massa prat med gums :) Nu sitter jag här och har precis kollat på det senaste avsnittet av 90210, riktigt bra var det! :) Imorgon ska det jobbas igen och förmodligen träna lite om jag inte mår sämre. Snart helg och då är jag ledig :)

Önska mig lycka till :D

Insane

Imorse ringde klockan strax innan halv 9 och jag som till och med var ledig idag.. Fort upp och bytte om innan jag tog bilen ner till jobbet. Skulle vara på jobbet till kl 9:00 eftersom det var biljettsläpp till VM-kvalet i sommar (Sverige-Danmark). Fick världens chock när jag kom in då min kollega sa att det nästan var helt slutsålt, REDAN och klockan var inte ens 9:10!! Men efter mycket letande så hittade jag två platser på långsidan så dom knyckte jag på direkten! Tur att mamma var räddaren i nöden också då jag fick veta att det inte gick att reservera biljetterna! Tack så mycket mamsi :) Jag var sen snäll och fixade 4 biljetter till Jacke som blev något glad när jag ringde och sa att det fanns 4 biljetter! Helt otroligt bara att dom kunde ta slut så fort, det hade jag aldrig trott! Men men, nu har vi våra biljetter iallafall, eller hur Anna Panna? :) Jag åkte sen hem för att äta lite frukost och fixa lite. Det blev sen en lunch på stan med Evi och Madde och sen en sväng i lite affärer. Dom tvingade in mig några skoaffärer för dom tycker att jag är i behov av ett par nya HÖGA pumps. Och vilken tur då att jag hittade en par jättesnygga inne på Bianco som jag ska plocka upp imorgon :) Tack mina sötnosar för att ni tvingar mig till saker och ting ;D Senare blev det att träna men kände mig helt opeppad.. Men körde igenom ett helt pass och avslutade sen med att basta lite. Nu sitter jag här vid datorn och ska snart kolla på "What happens in vegas".


I love them!
Dom var riktigt snygga i rött också

Söndagssömn

Imorse vaknade jag och var hur trött som helst, hade sovit över 12 timmar och kände mig alldeles seg i kroppen! Antingen sover man för lite eller för mycket, kanske dags att hitta en balans? :P Den här dagen har iallafall gått hur snabbt som helst och jag har inte hunnit med så mycket mer än att jobba några timmar och tränat. Träffade Madde och Evi nere på gymmet, alltid trevligt med sällskap när man tränar :) Blev sen en avslutning med bastu innan det var dags att åka hem och äta kvällsmat. Nu ska jag snart lägga mig och kolla på en film innan det är dags att sova, funderar på 27 Dresses? :)



Imorgon är jag iallafall ledig och då ska jag passa på att sola & träna :)
Ååh så skönt det ska bli!

Tabasco & Strike

Nu ligger jag här helt död vid datorn och orkar knappt röra mig.. Det är väl gårdagen som har gjort mig till den jag är idag och det är väl tack vare Evi också ;P Igår jobbade jag först 10-17 och åkte sen hem en sväng innan Sara, Emilie och Frida kom förbi och hämtade mig. Vi åkte då ner på stan och käkade på Gränden. Fläskfilé blev det för alla men gott vare :) Vi bokade sen bana på Strike och efter ett tag gick det faktikst riktigt bra :) Sara och jag vann ju överlägset ;P Evi gumsan kom också förbi och hejade på! Jag hann iallafall med en strike innan spelet var slut ;) Det var jättekul att ni kom till Västerås och hälsade på gumsor :) Evi tjatade sen med mig till Tabasco där vi var hela kvällen. Hade verkligen hur kul som helst gumman och gratisdrinkar från Mackan är ju aldrig fel :)  Imorse var jag inte alls pigg på att gå upp och jobba men det gjorde jag allt, duktig som man är! :) Blev en Subway till lunch vilket var riktigt gott! Evi kom sen in och jobbade med mig från 15-18:30. Alltid så kul att jobba med dig Gums.. Efter jobbet blev det en sväng förbi Tabasco för jag hade glömt min tröja där och sedan begav vi oss till Gränden för att äta lite. Idag fick det bli en kycklingsallad och Mmm vad god den är! :) Nu ska jag nog snart lägga mig och kolla på en film innan jag somnar. Tror jag är i stort behov av sömn igen..




Do you remember ? ;D

Hemmadag

Idag fick jag äntligen min sovmorgon som jag har längtat så mycket efter! Inte ett enda telefonsamtal förstörde min morgon. Så himla skönt! Jag var så utvilad och glad när jag vaknade så jag ställde mig och gjorde lite scones. Inget misslyckande idag inte utan dom blev riktigt goda :) Jag hade sen en hemmadag; målade naglarna, plockade ögonbrynen och la en ansiktsmask :) Blev sen en sväng förbi tvättstugan. Kändes som att det var dags att slänga i några maskiner! Åkte sen ner till gymmet för att träna men fick inte med mig varken Evi eller Madde idag så fick träna själv. Fast Madde var ju duktig och tränade i morse! Självklart avslutade jag min träning med att lata mig i bastun :) Nu är det snart dags att kolla på några avsnitt av Gossip Girl och One Tree Hill.

Imorgon är det dags att jobba igen,
Ciao ciao


Nattuggla

Här sitter jag vid min dator och lyssnar på "Britney Spears - Out from under". Vissa låtar tycker man bara om på direkten :) Har börjat kolla på 90210 och den är ganska bra. Påminner ganska mycket om OC, One tree hill osv men den funkar :) Den funkar iallafall mycket bra när internet inte gör det. Fattar inte vad det är för fel, det typ lägger ner några timmar efter 23. Jättekonstigt :S Men men.. Jag var ledig hela dagen idag men som sagt, får jag någonsin sova ut? Nej nej, telefonen ringde ungefär 5-6 gånger under morgonen med start kl 9:00 så jag ska dra ur telefonen och stänga av mobilen i natt! Tycker faktikst jag är värd att få sova bra nån gång iallafall :) Evi ringde runt halv 12 och tydligen så skällde jag nästan ut henne så hon kände att det var dags att lägga på, Sorry gumman, inte meningen ;P Efter min jobbiga morgonen skulle jag göra lite pannkakor men det misslyckades jag totalt med så det blev en skål med fil och flingor istället. Bra jobbat! Det blev sen gym med Madde och det gick riktigt bra idag, vi körde på förfullt ;) Blev sen bastu efteråt men Madde glömde handduken så fick basta själv. Blev inte så långvarigt tyvärr..




Nattinatti alla Nattugglor :)

Saknad

Jag kan inte låta bli att tänka på dig. Du finns alltid i mina tankar.. Jag undrar verkligen vart du är. Hur kommer det sig att du inte har hört av dig till oss? Jag är så orolig att det har hänt dig något. Det finns så många tankar som snurrar i mitt huvud men jag hoppas verkligen att du mår bra. Jag är så glad åt Jeppe att han är ute i världen och reser, han får lite annat att tänka på då. Men här hemma.. Det är så mycket som påminner om dig. Jag vill bara att du ska stå där i dörröppningen, jag vill höra ditt härliga skratt igen och att du ska driva med mig som du brukade göra. Jag vill att du ska komma hem från en shoppingtur så jag får se vad du har köpt för kul. Jag saknar dig Jonas. Jag hoppas att du har det bra där du är nu men jag hoppas också att du hör av dig till oss. Längtar efter att höra din röst igen.



Jag saknar dig så himla mycket..

Tjejmiddag

I fredags blev det gym med Evi på dagen. Riktigt bra att träna lite innan det var dags för party :)  Åkte till Köping för att fixa iordning mig inför tjejmiddagen hemma hos Reisan. När jag kom dit fick Emilie och jag ta tag i fördrinkarna. Det blev ett lite missförstånd så dom blev ganska starka :P Runt halv 7 hade alla tjejer kommit så då var det dags för middagen, det blev lasagne som Sara hade gjort iordning, riktigt gott som vanligt! Efter maten fick hon öppna lite presenter och sen var det dags att börja förfesten. Det blev Sanning eller Konsekvens som hon fick i present, hur kul som helst! Man garvade nästan hela tiden :D Vi drog oss sen vidare till Hantis där partyt fortsatte. Riktig rolig kväll måste jag säga :)

Igår  var jag ganska trött och sliten så då hände det inte så mycket. Det blev en bananpizza för att få mig att kvickna till lite. Det var väldigt länge sen jag åt pizza och den var bara såå god :) Jag låg sen hemma hos pappa och slappade i soffan. Åkte sen hem till Västerås framåt kvällen för att hjälpa Evi att färga håret. Var tvugna att åka förbi Coop och handla mer hårfärg men 3 förpackningar räckte knappt! Det tog nästan hela kvällen så jag somnade hemma hos henne. Blev en kvällstoast vilket var riktigt gott! Massa snack också innan det var dags att somna runt 3 :)

Vi vaknade sen runt halv 12  imorse och gick upp för att käka lite frukost. Det blev en supergod smoothie som Evi gjorde iordning och rostatbröd med marmelad och ost, mums :) Vi åkte sen hem till mig ett tag för jag var i stort behov av att tvätta håret. Åkte sen ner på stan för att käka på Spicy Hot innan det var dags för mig att jobba kl 16. Det blev kycklingspett med jordnötssås, såå gott :) Och nästan alltid när man sitter vid Spicy hot eller Gränden så är det nån som ska fickparkera och kör in i bilen bakom! Tanten rymde sen från platsen! :P Efter jobbet hämtade jag sen upp Evi och vi stack iväg till gymmet. Det gick väl sådär att träna, båda två var ganska sega =/ Längtade mest efter att bara ligga i bastun och slappa :)















Hade en riktigt rolig helg :)


RSS 2.0