"För snart är det Hannas födelsedag"...

Idag var jag ledig och försökte mig på en sovmorgon som gick sådär. Vaknade när brorsan skulle upp runt 7 och av att ett billarm gick igång runt 9 på morgonen! :P Försökte sova vidare och vaknade vid halv 12. Blev då en dusch och lite fixande innan jag åkte ner på stan för att träffa Evi. Det blev en fika på chicco som vanligt då jag slog till på en chokladboll och en smoothie. Lika gott som alltid :) Träffade sen på Mamsi och vi kika på lite smycken, eftersom jag faktikst fyller år snart. Hittade några jättefina ringar. Sen blev det att springa lite ärenden på stan. Jag tog sen en promenad hemåt, ganska kallt ute idag, vart tog värmen och det fina vädret vägen? :( Åkte sen iväg och handla med mamma. Släkten kommer hit på lördag så blev att handla hem lite. Tänkte ta den stora äran att göra en cheesecake tills dess, riktigt grym på det eftersom jag gör det varje år ;P Åkte sen upp till Oxbacken för att hämta upp Madde. Blev en promenad på stan innan vi gick till Pitchers och kollade på United-Arsenal. Det blev 1-0 till United, såååå bra gjort!! Synd bara att dom dömde bort ett av målen, men men, vi vann iallafall Riktigt roligt att du vill följa med och kolla på matchen gumman :) Nu ska jag snart sova och imorgon är det Valborg, får se vad man ska hitta på då eftersom jag jobbar till 21.. Blir väl party och karaoke på TB iallafall, eller hur gumziii? ;D

Zombiedagar

Dom senaste veckorna har jag varit som en zombie. Har legat och dragit mig 30-40 minuter innan jag orkat mig ur sängen. Har varit så himla trött... Och imorse var det likadant. Jag jobbade 10-17 idag. Jag fick blommor av jobbet och sen fikade vi lite för det var sista dagen jag jobbade med dom ordinarie. Riktigt goda bullar mumsade jag i mig ;P Det känns jättekonstigt att jag inte kommer jobba där i sommar. Känns inte riktigt verkligt att vara i Grekland en HEL sommar, men det ska bli riktigt riktigt kul! Lite nervöst bara :) Det blev gymmet med Madde runt 18 men båda var helt slut i kroppen så det gick lite segt för oss :P La oss sen i bastun och snacka lite innan det var dags att dra sig vidare. Jag hämtade sen upp Evi och vi åkte sen ner på stan för att käka på Spicy Hot. Riktigt gott och jag testade på en 13C idag, fast inte så stark och den var riktigt god! :) Dom hade öppnat upp uteserveringen också, så det var riktigt mysigt! Blev sen en sväng förbi mig för att ta på oss lite mer kläder. Åkte sen ner och la oss i en stor gunga och snackade nere på Lillåudden. Det är så skönt att man kan vara ute om kvällarna utan att frysa. Sitter nu här hemma och funderar på att städa lite på mitt rum, det är verkligen kaos överallt nu! Men imorgon är jag ledig så då ska jag sova lääänge. Jag ska sen ner på stan och fixa lite inför Rhodos. Ojoj, snart är det faktikst dags! Men en liten del av mig skulle vilja stanna hem ett tag till, men tyvärr, 10 maj måste jag åka ner. Och sen kommer min gums ner den 14 juni, och guuud så glad jag kommer bli när jag ser dig vännen!! :)





En låt som har fastnat i mitt huvud? :)

En fredagskväll i Köping

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt efter gårdagen. Dagen började med att jag och Evi promenerade ner på stan. Blev fika på Chicco och en vända i lite affärer. Måste köpa ett par till pumps innan jag åker! Hon började sen jobba kl 15 så då gick jag bort till gymmet och tränade lite. Skön tid var det att träna för det var knappt nå folk men det kanske berodde på att det var så fint väder? :) Efter träningen gick jag hemåt. Blev en snabb dusch innan jag och Jeppe åkt iväg mot Köping. Jag satte mig hos pappsen en stund och pratade lite innan jag gick ner mot Bishop där Sara jobbade i köket. Stod och pratade med henne enda tills hon slutade. Hon fick också göra iordning en sallad åt mig som var riktigt smaskig :) Vi gick sen hem till henne så hon kunde få fixa iordning sig lite och vi tog oss en snabb drink innan vi traskade bort mot Hantis. Först var det knappt en jävel där men sen började det rulla in lite folk. Blev påhoppade av några dryga människor från Stockholm som inte kunde sluta prata? Blev istället lite drinkar i baren innan vi intog dansgolvet. Fastnade med fötterna i golvet hela tiden för det var så klibbigt av all alkohol! :P Efter Hantis gick Sara, Chrille och jag hem till Sara och sov. Men innan det var dags att sova rensade Chrille skafferiet, hungrig som han var! Imorse vaknade jag iallafall runt halv 10 och gick sen hem till pappa för att hämta bilen. Jag har fått världens skavsår så jag var tvungen att köra bil utan skor, men det gick det med! :) Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen för om några timmar är det dags att gå modevisning igen. Lite av släkten kommer också hit så vi ska käka lite. Ikväll blir det kanske att åka till Uppsala med gummie. Hon vill ju så gärna dit och har tjatat på mig hela veckan. Svårt att säga nej till henne även fast man kanske skulle vilja ibland. Men vad gör man inte för dig gumman :) Om det inte blir Uppsala så kanske det blir att laga middag med K istället. Det låter ju faktikst väldigt lockande.. ;)

Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen,
såå ciao på er!


Födelsedagsparty

Nu sitter jag här med datorn i sängen och är jättesliten. Trött som bara den så ska snart ta och sova. Gårdagen visade sig bli mer lyckad än vad jag hade trott. För det första hade jag inte sovit så många timmar och sen jobbade jag hela dagen. Men snäll som man är så tackar man ja när gumsmums frågar om inte jag vill följa med ut. Det var nämligen så att M fyllde år så det skulle ju självklart firas och vi var bjuda så fick ju lov att tacka ja :) Jag slutade jobbet 17 och åkte sen iväg till gymmet och tränade med Maddisen. Gick bara fint på gymmet och vi avslutade med skvaller i bastun som vanligt. Fick sen lite bråttom när Evi skickade sms och frågade om jag snart var klar (hade precis kommit ut från duschen), så det var bara att skynda sig och sen åka ner på stan. Blev champagne och drinkar inne på Tabazco och Ioanna kom också förbi, jättekul :) Vi gick sen vidare till Silk som visade sig vara riktigt lyckat, dansade som bara den till massa gamla godingar, hur kul som helst! Synd att kvällen inte slutade så bra, eller ja, iallafall inte för dig min vän :( Imorse var jag inte alls pigg när jag vaknade. Det blev inte bättre av att jag fick veta att jag skulle jobba några fler timmar och skulle missa middagen hemma hos pappsen. Tråkigt nog fick jag ringa och avboka.. Efter jobbet skulle jag sen ta bussen hem då min mobil precis dog när jag skulle skicka en sms-biljett så det fick bli en promenad hem istället. Stackars kropp som var helt slut efter gårdagen och dom senaste dagarna på gymmet. Kanske inte världens bästa dag? ;( Men nu ska jag iallafall sova så jag är utvilad imorgon för då blir det att jobba 10-17, träna med Madde, "Män som hatar kvinnor" med Evi och senare lite skvaller med sötnosarna på Bill o Bob :)


 



Puss & Godnatt på er och vännen min!...
Allting kommer ordna sig, jag lovar, och du vet att jag alltid finns här för dig <3

Vill ha mer soool

Ännu en helg passerad och vädret har ju bara varit helt underbart! I fredags åkte Evi och jag till Köping och slappade i solen. Pappsen och Anette åkte till Danmark så vi passade på att ta hand om huset. Låg i solen och käkade lite glass och försökte oss sen på grillen och med mycket vilja så fick vi tillslut igång den! :) Blev sen en vända ut på vägarna, skönt att bara sitta och åka ingenstans ibland och med världens bästa sällskap och musik så blir det ju aldrig tråkigt :) Framåt kvällen åkte vi ner på stan. Blev en sväng i en karusell och sedan satt vi på uteterassen på Tabazco resten av kvällen, hur mysigt som helst! Och i lördags så jobbade jag först 10-15:30. Det gick som på räls och tiden bara rann iväg. Åkte sen hem för att fixa iordning mig och umgås lite med Mamsi. Tog sen bussen ner på stan på kvällen för att träffa på Evi. Det blev då terassen på Tabazco igen och lite annat sällskap som Evi säkert uppskattade ;) Skulle sen till BMB men jag gick bara in och vände då det dök upp andra planer för mig. Riktigt mysig kväll iallafall :) Igår, söndag, så var det superfint väder så då var jag och K ute heela dagen. Vi gick ner till Kajens fik och satt en stund i solen med hans vänner. Blev glass för min del även fast utbudet kanske inte var det bästa. Blev sen en promenad längs Lögarängen och sen en sväng förbi tivolit och åkte en karusell. Fick inte åka lika länge som Evi och jag gjorde i fredags ;( Gick sen in till stan och käkade på Spicy Hot. Och det blev ju självklart kycklingspett med jordnötssås och en 13c till K. Riktigt mumsigt :) Tog oss sen en promenad hem igen och la oss helt döda i sängen. Gjorde sen ett ryck och gick iväg och köpte lite glass och iste. La oss sen framför tvn trötta som vi var. En riktigt skön dag var det iallafall med mycket mycket sol :) Och nu sitter jag här hemma och ska snart göra iordning mig. Ska ner på stan med Evi och fika. Synd bara att vädret inte är lika fint idag.. Men en chokladboll på Chicco kan nog pigga upp en lite :)



Glad Påsk

Hur skönt är det inte att vakna och sedan kolla ut och se en blå himmel? heelt underbart! Även fast jag inte har sovit så mycket inatt så blev jag hur pigg som helst av vädret :) Min hals krånglade så mycket att det knappt gick att sova men idag känns den lite bättre iallafall, kanske tack vare en hemmakur jag gjorde iordning inatt? :P Igår så var jag hemma och fixade, städade och tvättade. Fixade världens finaste påskris :) Var även lite taxi på dagen åt Mamsi. Åkte sen ner på stan för att träffa Evi. Blev en sväng in på Spicy Hot och sen en promenad på stan :) Åkte sen hem och tog mig en dusch innan jag gick hem till K. Blev lite film och Sex and the city, en liten myskväll :) Nu ska jag snart göra mig iordning för snart ska jag plocka upp Evi och åka iväg till Köping. Vi tänkte lägga oss i solen och äta glass hemma hos pappsen. När det är såhär fint väder kan man ju bara inte sitta inne :)

Glad påsk puss på er


Besök hos Pappsen

Sitter nu här vid datorn och sjunger lite till Enrique Iglesias nya låt "Takin' back my love". Riktigt bra faktikst :) Sjuklingen Hanna börjar ju må bättre iallafall. Jag låg inne hela dagen igår och framåt kvällen blev det en kort promenad med K och M. Det blev sen lite fotbollskollande med K och hans vänner :) Synd bara att det blev 2-2 i United-Porto matchen, ser inte så ljust ut nu för United :/ Men konstigt nog, imorse när jag vaknade så kändes det som jag hade feber igen men nu har det gått över, jätteskumt! :S Jag låg i soffan nästan hela dagen idag. Kände sen att jag inte kunde ligga hemma och vila längre utan hämtade upp Evi och styrde bort mot Köping. Blev bananpizza på Verona och sen hälsade vi på hos pappsen. Så kul att träffa er, har saknat er så mycket! Var ju ett bra tag sen jag var i Köping så det var riktigt mysigt :) Tog sen gamla vägen hem så då kunde jag leka lite rallybrud, hur kul som helst! Funderar nästan på att gå och lägga mig snart. Tänkte försöka sova bort min onda hals, för den mår verkligen inte bra.. Imorgon får man se vad dagen bjuder på. Jag som hade tänkt hälsa på hos pappsen igen och äta pannkakor men dom skulle tydligen till Danmark på bröllop så det kan man ju bara glömma :P




Är iallafall på bättringsvägarna nu, kanoners!! :)

Sängliggandes

Nej, nu var det dags att uppdatera bloggen lite! Har haft fullt upp hela helgen så har knappt suttit vid datorn. Det blev en tvådagars utgång med Evi fredag-lördag. Vi var först på Tabazco och sedan blev det dansgolvet på Pluto. Riktigt roliga kvällar och sen träffade man på massa roliga männsikor också, kul att träffa Simona den här helgen igen, riktigt kul vännen! Även fast vi såklart tappade bort varandra framåt 12 :P Det spårade ur lite båda dagarna men allt har löst sig nu iallafall, vilken tur! Men tror inte det var sån bra idé att gå ut i lördags också för igår låg jag hemma och hade jättehög feber och världens ont i halsen, IGEN! Tror det blev för lite sömn och förmycket party, men vad vet ja? :) Evi och jag åkte sen på en utflykt i söndags, riktigt mysigt var det även fast vi ett tag trodde att vi blev förföljda! Fast det var ju inte riktigt så, men vi blev lite rädda :P Vi åkte sen hem till mig och jag somnade en stund i sängen innan det var dags att ta sig en dusch och sticka hem till Calle. Vi låg och kikade på Sanningens Ögonblick och slocknade sen runt halv 12. Jag frös som bara den och kunde knappt sova den natten. Ville inte väcka Calle som låg och sov så skönt så jag huttrade mig genom hela natten :P På morgonen var jag hur varm som helst så det blev bara att åka hem och lägga sig på soffan. Undra varför det måste vara så dåliga program på dagarna för? Somnade iallafall i soffan så slapp ju se en del av dom dåliga programmen, tur det! Och idag vaknade jag runt 12 och kände mig lite bättre iallafall. Tror inte att jag har nån feber längre men det gör fortfarande ont i halsen. Evi var snäll och tog min TBtid idag, tack så mycket gumman :) Så nu är jag ledig enda tills på lördag, så då hinner man friskna till. Tråkigt att vara sjuk när det är så fint väder men funderar kanske på att gå ut en liten sväng iallafall men då blir det att ta på sig rejält med kläder, kommer väl svettas ihjäl men kanske bättre det. Och i söndags, den 5 april så tänkte jag så mycket på dig Jonas, det har redan gått ett år och jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går.. Du finns alltid i mina tankar.

Puss&Kram

Walking the runway

Ännu en ledig dag och den spenderades med min bästa vän Evi :) Först ringde klockan halv 11. Jag åkte sen och hämtade upp Evi runt 12 och vi åkte ner på stan. Traskade runt i vårvädret, träffade på en massa gamla kompisar och sen blev det fika på Chicco. Lika gott som alltid där :) Jag hittade lite grejer på stan, jag som sa att jag inte skulle shoppa nånting :P Men så är det alltid! På Vero Moda fick man även en present och 20% rabatt så där handlade jag lite :) Gick sen och satt oss nere vid ån innan vi åkte hem till mig för att fixa lite. Hur mysigt som helst och massa änder överallt, det var nästan slagsmål ett tag i vattnet! Det blev sen att fixa och äta lite innan det var dags att åka ner och gå lite modevisning. Jag blev först sminkad och sen var det dags att visa lite kläder. Det var jättekul och vad gör man inte för sin mamma? :) Efter modevisningen gick vi bort till Spicy Hot och käkade lite. Kalle och Per kom sen förbi och gjorde oss sällskap. Det blev sen en åktur i Skrapan och en promenad bort till Lillåudden. Blev att gunga lite och ligga och kolla på stjärnorna, hur mysigt som helst! :) Tog sen bilen hem och släppte av Evi på vägen. Nu sitter jag här hemma och är helt slut. Hade iallafall en superrolig och mysig dag, tack vännen min för att du finns! Vad skulle jag göra utan dig ? :) Och imorgon blir det fullt ös medvetslös! Kanonkul fredag ser jag fram emot :)

Nattinatti och Puss :)


Banan & Chokladglass

Igår så hade jag sovmorgon som vanligt. Började inte jobba fören kl 15 så det blev ju att sova till 12slaget, riiktigt skönt! :)Jag jobbade sen till 20 och det gick finfint som vanligt! Hoppade sen på bussen för att skynda mig hemåt, det gick sådär för bussen stannade vid precis varje busstopp! Väl hemma slängde jag i mig en macka och fixa iordning mig lite innan K kom och hämtade upp mig. Vi åkte sen ner på stan för att kolla på "Marley och Jag", en överraskning blev det eftersom han fyllde år igår, graattis! :) Filmen var ganska rolig men även sorglig, det hade man ju inte trott när man sett reklamen direkt! Men den var helt okej fast sällskapet var ju mer än okej :) Sen imorse var det någon som försov sig så det blev bråttom upp! Jag låg kvar och sov ett par timmar till innan det var dags att börja tänka på jobbet. Jobbade sen 10-20:30 fast hade en rast på 2 timmar mitt på dagen. Det var huur skönt som helst då jag, Evi och M satte oss på Kajens fik och åt lunch/glass. Första glassen ute för i år, riktigt gott och solen behövde man ju inte direkt klaga på! Vi gick sen tillbaka till TB för att jobba fram till 20:30. Efter jobbet blev det käk på Subway då personalen i kassan var hur snäll som helst och gav oss lite extra tillbehör, det tackar vi för! :) Vi tog oss sen en promenad hem och Evi överraskade mig en hel del, gumsiii då! Sitter nu här hemma och funderar på att besöka sängen. Känner mig ganska sliten och trött och imorgon är man ju ledig så då är det bara att sova så länge det bara går. Fast kanske inte hur länge som helst, Evi och jag skulle nog ner på stan på dagen sen framåt kvällen är det Modevisning som gäller, fun fun!


RSS 2.0