Greece here we come!

Idag har jag inte alls mått nå bra. Det kändes som att jag hade feber imorse när jag vaknade. Jag låg med två täcken och frös! Men jag pallrade mig upp till jobbet iallafall. Bra gjort Hanna! Jag tror att Turistbyrå bidrar till att jag är lite småsjuk för det är inte mycket till värme här inne. Det känns inte som om vi har något element, så kallt är det.. Men en glad nyhet fick jag höra idag iallafall. Evi och jag kanske ska åka en tripp till Grekland i april, minst en vecka i hennes hemstad, det kommer bli så kul att åka dit med dig gumsan! Du vet inte hur glad jag blev när du frågade om jag ville följa med :) Fast sen ser jag ju fram emot alla andra våra resor i sommar och vinter ;D tihii.. Det kommer bli så så kul! Men efter jobbet idag väntas förmodligen lite träning och bastu även fast jag borde avstå. Det blir även en jättegod kycklingsallad på Gränden med Evi gumsan :)
Vi har alltid så kul du och jag :)
Imorgon är det nyårsafton också och det kommer jag att fira i Köping. Hoppas på en riktigt rolig kväll men jag kan inte tänka mig att den kommer bli tråkig :)



Gott Nytt År allihopa och massor av Kramar! :)

En Hanna & Evi dag

Idag vaknade jag av att mobilen ringde strax innan 11, det var Evi gumsan som undrade om jag kunde jobba med henne idag för Helena mådde inge bra. Så jag for upp ur sängen och började fixa iordning mig. Blev galen av all trafik när jag kom ner på stan för det fanns knappt några parkeringsplatser! Nu sitter jag här på jobbet och slöar lite, inte så mycket folk idag och det är såå skönt när det är lugnt på jobbet :) Idag var det tänkt att jag skulle gå lite på stan men det får bli imorgon istället. Efter jobbet blir det gym och bastu med Evi, ska bli så skönt att träna och ligga och slöa i bastun efteråt :) Kul att jag fick med dig till gymmet tillslut, bra gumsan! ;P Senare framåt kvällen blir det solning och bio, "Australia" var det tänkt att vi skulle se idag, den verkar vara riktigt bra :) Kanske blir en sväng förbi på Tabasco också!



Biokväll med gumsan ikväll :D

Snart är det jul :)

Idag har jag jobbat på turistbyrån hela dagen och det finns nog bara ett ord för den här dagen: KAOS. Själv hade jag en ganska stressig lunch med tanke på att jag inte hade handlat klart alla mina julklappar men det är nu packat och klart så nu är det bara att lägga dom under granen när jag kommer hem :) Jag är väldigt nöjd med mina julklappsköp det här året och jag tror att min brors julklapp kommer att komma till användning MYCKET ofta i, hoppas du tycker om den! Och jag vet att mamsi kommer gilla sina julklappar, alltid kul att överraska med saker som hon inte har någon aning om :) Det ska bli så skönt att vara ledig resten av veckan också! Det ser jag nog framemot mest :)

Tänker på dig massor Jonas, hoppas du har det bra vart du än är,
God Jul & Gott nytt år min bror..



God jul & Gott nytt år


Överraskningar

Idag blev det ingen sovmorgon utan klockan ringde 8:00. Jag for iväg till jobbet men jobbade bara till 14, så det var ju en kort och skön dag för mig. Det blev sen lunch med Evi på Spicy Hot och det var ju lika gott som vanligt :) Men herregud så mycket stress det är nu när det snart är jul. Man kunde ju knappt gå på stan utan att bli tokig, det var verkligen folk överallt! Jag tog sen iallafall bussen hem för att hämta träningsväskan och sen sticka iväg till gymmet. Jag blev så glad när jag kom hem för vi hade fått vykort från Jeppe. Du verkar ha det så bra därborta i värmen.  Fick också en annan riktigt rolig överraskning som verkligen gjorde min dag, weiiiheeii! :) Det blev som sagt gym på eftermiddagen följt av en stund i bastun. Klockan 21 blir det bio med Evi och vi hade tänkt kika på "Yes Man", den verkar vara ganska rolig :) Hoppas också att vi ska hinna med att sola innan men det tvivlar jag på, skynda skynda dig nu Evi!

Gud Jul Jeppe, Hoppas att du får en "vit" jul... på stranden :)
Kramar från Lillesyrran


En aktiv dag

Idag har jag varit ledig från jobbet. Det har blivit så mycket på sistone så jag tycker faktikst att jag förtjänar att få vara ledig. Dom ringde från jobbet imorse och frågade om jag kunde jobba för Helena var sjuk men jag tackade faktikst nej. Jag känner att jag måste vila ut mig lite, inte bra att jobba allt för mycket heller. Tidigare idag blev det gymmet och bastu. Det är så skönt att ligga och slappna av i bastun efter ett jobbigt träningspass. Åkte sen hem för att käka lite och sen for jag iväg till Anna. Vi var ute och gick i skogen, 5 km blev det och jag känner att jag är helt slut i benen nu, men fort gick det iallafall! Det fanns så mycket att prata om också så tiden rann på fort :) Nu sitter jag här hemma hos Anna, hon skulle ta sig en dusch efter vår jobbiga powerwalk så jag sitter här och fördriver tiden lite. Kvällen bjuder på massvis av Gossip Girl avsnitt och sen har jag lovat Anna att vi skulle kolla på Bonde söker fru. Alltid så kul att träffa dig gumman :)

Idag var det exakt ett år sen jag tog körkort, så grattis grattis Hanna! :)
Puss&Kram..


Kaosens dag

Igår ringde min chef och väckte mig runt 9 på morgonen. Jag som hade räknat med en slapp dag hemma följt av gym och solning med Evi men icke icke! Eftersom Helena var sjuk så hoppade jag in och jobbade 12-20. Det gick ju bra att jobba, ganska skön dag ändå som flöt på ganska snabbt. När jag sen hade kommit hem och satt mig framför tvn så fick jag världens gladaste telefonsamtal på länge! Det blev övernattning hos mig som innehöll film, godis och en sväng förbi på Donkan. Riktigt mysigt var det gums :) Även fast jag var tvungen att gå upp 8 imorse! För idag har jag däremot haft en helvetesdag.. Det var biljettsläpp för alla konserter på Konserthuset så det var fullrulle från 10-15. Riktigt riktigt jobbigt för vi hann knappt med ett andetag. Turistbyrån bjöd iallafall på lite lunch från Subway, riktigt gott :) Nu är jag här igen för Evi och jag jobbar kväll. Senare ska vi besöka Madde gumsans bal på Stadshotellet! :D Vet inte riktigt vad kvällen kommer bjuda på sen, men det funderades lite på bowling? :) Iallafall så tycker jag att jag förtjänar att ha lite skoj ikväll för idag har jag varit riktigt duktig! Och imorgon blir det bakning med mamsi på förmiddagen, blir nog lite lussekatter och annat julgodis, mums! :)
Och äntligen, imorgon ska jag besöka gymmet som jag knappt har sett den här veckan! Och sen avsluta med en stund i bastun, hur skönt som helst!
Nu ska jag fortsätta jobbandet här!



Fy tusan vad jag smälter när jag ser den här bilden!! Urgulligt Jeppe=)


Övernattning hos Evi :)

Gårdagen var riktigt mysigt. Min dag började med att träna och städa lite hemma. Jag skickade sen ett sms till Evi och frågade om vi skulle sola och hon var ju självklart på :) Så jag hämtade upp henne efter jobbet och vi stack sen iväg till Glada Oxen. Det är så avslappnande att sola och tiden går alltid så himla fort, speciellt om man solar med någon. Efter att vi hade solat blev det ett besök på Hemköp då vi köpte på oss lite godis, dricka och en tidning för att se åka hem till Evi och slappa framför tvn. Det enda vi egentligen såg på var nog "Sanningens ögonblick" för resten av tiden ägnade vi oss åt att prata en massa. Vi pratade och skrattade så mycket att vi glömde bort tiden, så klockan 2 kollade jag på klockan och sa att det kanske var dags att gå hem men icke sa nicke, jag och Evi trängde ihop oss i hennes säng istället. Imorse vaknade vi vid halv 12 och låg nog kvar i sängen i ca 2 timmar innan det var dags att fixa iordning lite frukost. Vi åkte sen ner på stan för att kika på lite julklappar men det enda jag hittade var en jättefin klänning till mig, en julklapp till mig själv kanske? Blev sen en "lunch" på Gränden, en jättegod pastasallad med kyckling, mums, den var såå god! :) Nu har jag pallrat mig enda till Köping och sitter nu hemma hos pappa och väntar på att Ea ska komma hit. Vi tänkte sen fara tillbaka till Västerås och mysa lite framför tvn. Det rycktas om att det är Vm-krönika på tv som han så gärna vill se. Och förmodligen blir det väl så också :)


Nu ska jag ner och vara social med pappsen i garaget!
Puss & Kram :)


En riktigt riktigt jobbig dag...

Lördagen har bjudit på en heldag med arbetande på turistbyrån och sen en efterlängtad lunch på Spicy Hot!
Evi och jag var så hungriga att vi knappt orkade gå.. Jag åt frukost runt 8 imorse och sen har det varit fullrulle hela dagen
så jag hann aldrig med att äta mackan som jag gjorde iordning imorse! Evi satt och svarade i telefonen i 2 timmar i streck!! Herregud vilken lördag och jag har varit så såå trött idag. Länge sen jag verkligen längtade så efter sängen! Det här förtjänar jag faktikst inte, fast imorgon ska jag sova ut :)
Efter jobbet tänkte jag och Evi satsa på att gå på bio. Fanns inte mycket att välja mellan eftersom vi redan har sett dom som verkar sevärda men vi beslutade oss för att satsa på "Sex Drive". Så trötta som vi är kommer vi säkert skratta ihjäl oss även om den är helt kass! :P

Nu ska jag DJ:a vidare och pratar strunt med
Evi innan vi öppnar Turistbyrån igen :)
Pusspuss


Myskväll hos Evi

Den här dagen har bara gått så fort, och ändå har jag inte gjort något speciellt! Ea ringde och väckte mig strax efter 11 men sen tog det ett bra tag innan jag orkade pallra mig iväg till gymmet. Jag kände mig så trött i huvudet och kroppen att jag inte alls var sugen, men efter en rejäl frukost så stack jag tillslut iväg :)
Nu sitter jag på jobbet, det kommer kunder i omgångar så ibland är det jättemycket och ibland inga alls. Ikväll är det en luciakonsert. Jag skulle också vilja gå på något sånt, det är ju såå mysigt och då känns det verkligen som att det snart är jul. Man får ju inte direkt nån julkänsla av att kolla ut, regn och rusk bara!
Efter jobbet ska jag träffa Evi gumsan. Vi tänkte ha myskväll hemma hos henne och köpa med kebab, vad gott! Det var år och dar sen känns det som, riktigt sugen på en kebab med bröd nu :)
Känns så bra att jag kan prata med dig om allt, du lyssnar verkligen och förstår mig.. Tack gumman för att du finns där :)

Grattis Anna :D

Nu är jag på jobbet och sliter. Det har varit ganska lugnt hela dagen men nu börjar det rulla in lite mer folk. Men nu är det inte lång tid kvar tills jag slutar och då kommer Evi förbi och plockar upp mig. Tänkte ta något att äta innan det är dags för Rallybrudarna. Maddisen var förbi på dagen och hämtade ut våra biobiljetter, alltid trevligt med lite besök :)
Ses snart!

Grattis Anna-Panna till körkortet!! :D
Puss & Kram


Rallybrudarna kanske?

Nu sitter jag framför datorn och blir såå irriterad över att msn dampar hela tiden!! Jeppe råkade ta emot ett virus förut så nu drygar den sig hela tiden! Usch.. blir så arg på sånt där!
Imorgon blir det en rolig dag iallafall eller ja, först jobbar jag 10-17 MEN SEN ska Evi, Madde och jag på bio. Funderar på att  se Rallybruderna eller om det blir något annat skoj :)
Hoppas att vi går ut och käkar också, det är ju såå mysigt.. Gränden förhoppningsvis?
Kanske en sån där god ungsgrillad kyckling eller om man kanske skulle ta och prova något nytt? :)
Efter filmen och maten (om vi äter ute förstås) så blir det nog solning för Evi och mig. Alltid skönt att ligga i ett solarium nu när det är så himla ruggigt ute!
Men nu ska jag fixa lite inför kvällen och sen gå och lägga mig. Är så trött i både kroppen och ögonen nu så det skulle nog passa bra att sova lite :)

Natti natti!

Slingan vid torget

Imorse kunde jag knappt sova utan vaknade HELA tiden. Hur mycket man än försökte somna om så gick det inte men tillslut fick jag iallafall fart på Ea så då blev det lite frukost.
Jag åkte sen iväg mot Köping runt 13 för då hade jag tid hos frisören :) Resultatet blev jättebra fast egentligen så är det inte sån stor skillnad mot hur det såg ut innan. Men nöjd blev jag iallafall, så nu är det färgat och klippt :)
Det tog 2 och ½ timme att få mig klar i håret?! Lite segt att sitta där hela dagen..
Nu är jag iallafall hemma hos mamma och har precis ätit lite. Funderar på att sticka iväg till gymmet en sväng men nu kommer det vara så himla mycket folk där! Trist att det tog sån tid hos frisören.. Det är alltid mycket folk från 17 och fram till stängning! :(
Men jag ska väl leta reda på lite träningskläder och sticka iväg. Det spelar ju ingen roll när jag tränar nu eftersom det är lika mycket folk hela tiden ;P

Dags att vara hurtig, Ha det så bra :)

RSS 2.0